HardwareMobilyOperačné systémySamsungSoftwareSprávyStručneVýrobcovia

Rada Galaxy S24 dostáva aktualizáciu aplikácie fotoaparát

Juhokórejský Samsung začal postupne distribuovať aktualizáciu pre zariadenia radu Galaxy S24. Vylepšení sa dočkal hlavne fotoaparát.

Ide v poradí už tretí softwarový opravný balíček pre zariadenia z radu Galaxy S24. Ten balíček okrem opravy chýb a bezpečnostných záplat prináša vylepšenia hlavne pre fotoaparát.

Aprílová aktualizácia pre radu Galaxy S24

Vylepšenia fotoaparátu sa týkajú všetkých troch modelov z radu Galaxy S24. Samsung sľubuje zvýšenie kvality fotiek hlavne v horších svetelných podmienkach. Lepšie by tiež mali byť fotky pri použití vyššie zoom. Vylepšení sa dočkajú aj fotky cez aplikáciu Expert RAW, kde došlo k vylepšeniu farieb.

Zdroj
gsmarena.com

Milan Šedivý

Technológiám som sa začal venovať už takmer pred dvadsiatimi rokmi. Smartfóny, tablety, počítače sú mojím svetom. Po desiatich rokoch som sa v roku 2024 rozhodol oživiť portál TechArena.sk. Dôvody som mal dva – iné slovenské technologické weby sa stali technologickým bulvárom a takmer všade po vás chcú predplatné alebo vás otravuje záplava reklamy. V tom je však TechArena.sk iná. Reklamy je minimum a predplatné nemáme ani ho neplánujeme zaviesť.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Podobné články

Back to top button